UNIVERSITATEA ,,VALAHIA” TARGOVISTE ISI EXTINDE ACTIVITATEA PRIN PROIECTE, LEGATE DE CERINTELE PIETII

Rectorul Universitatii ,,Valahia”Targoviste, conf.univ.dr. Laura Monica Gorghiu a fost recent gazda, in vizita de lucru a directorului Agentiei de Dezvoltare Sud Munteia, Liviu Musat, alaturi de colegul sau, conf.univ.dr. Calin Dinu Oros, fost rector, Inaltpreasfintitul Parinte Nifon, Arhiepiscop si Mitropolit al Targovistei; Preot Vicar Eparhial, Ionut Ghibanu, si deputat Corneliu Stefan.

     Proiectul ,,Extinderea si echiparea infrastructurii educationale de la Universitatea ,,Valahia”Targoviste (proiect POR/452/103), manager Calin Dinu Oros, va fi implementat pentru considerente de marirea importantei invatamantului tertiar universitar pe piata fortei de munca si compartimentele economice competitive.

Se va extinde un corp al Universitatii ,,Valahia”pentru spatii necesare Facultatii de Teodologie Ortodoxa si Stiintele Educatiei, Facultatea de Stiinte si Arte si Facultatea de Drept si Stiinte Administrative.

Universitatea ,,Valahia”Targoviste este o institutie de invatamant superior la standarde europene si ca importanta asupra dezvoltarii social-economice in Judetul Dambovita, prin formare continua prin programe legate direct direct de cerintele si ofertele pietii muncii.

                                                                                                                   D.S.F

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata