UNIVERSITATEA ,,VALAHIA”TARGOVISTE, CU ,,GRAD DE INCREDERE RIDICAT”, SE AFLA IN SESIUNEA DE INSCRIERI DE ADMITERE, IULIE 2 019

Sesiunea de inscrieri la admitere, iulie 2 019, pe baza de dosare corespunzatoare, la Universitatea ,,Valahia”Targoviste, institutie de invatamant superior catalogata ,,cu grad de incredere ridicat”, se afla in plina desfasurare, pana in data de 26 iulie, iar rezultatele candidatilor reusiti se vor afisa pe 27 iulie 2 019.

     Exceptii sunt la facultatile de teologie, muzica, educatie-fizica si sport/kinetoterapie, stiinte ale educatiei, care au si probe eliminatorii de concurs, ce se vor sustine pe 26 iulie 2 019.

Taxele de inscriere, inclusiv pentru studii postuniversitare de formare continua si reconversie profesionala, masterat, este de 130 lei, iar pentru doctorat, de 500 lei.

Universitatea ,,Valahia”Targoviste dispune pentru studenti de 5 camine studentesti, dintre care 3 in Campusul Universitar, cu 1 423 locuri de cazare, iar in camera sunt baie proprie, frigider, internet gratuit. La fiecare palier exista bucatarie dotata cu instalatie de cuptor electric sau microunde, spalatorie, spatiu de socializare.

                                                                              Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata