Veste bună: Mall-ul din Târgoviște va fi construit!

Veste cât se poate de bună pentru locuitorii municipiului Târgoviște.

S-a aprobat proiectul ce vizează construirea Mall-ului care va fi situat pe una dintre părțile fostei unitati militare de la gară.

Un lucru foarte important este că se vor pune la dispoziția cetățenilor nu mai puțin de 1000 de locuri de muncă în cele 80 de magazine din cadrul Mall-ului.

Desigur, numărul de șomeri depășește cu mult numărul de locuri disponibile, însă este un început bun și noi sperăm ca această investiție să nu dea peste cap celelalte proiecte.

 

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a declarat:

Noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate în proiect.

Sunt avute în vedere spații pentru hypermarket, restaurante, comerț, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, etc, fiind o investiție care va contribui în mod semnificativ la creșterea diversității serviciilor oferite târgoviștenilor și vizitatorilor.”

 

 

C.A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>