Veste șoc în lumea maneliștilor! Nicoleta Guță, singură după ce a venit la TV cu noul soț?! Ce s-a întâmplat? Nicolae Guță, fără replică?

La numai un an de când și-a cunoscut noul soț, Nicoleta Guță pare să aibă probleme în Paradis? La scurtă vreme după ce și-au anunțat relația perfectă cu surle și trâmbițe, iată că lucrurile nu stau deloc atât de perfect așa cum ar putea părea la prima vedere.

În urmă cu doar câteva săptămâni în urmă, Nicoleta Guță se prezenta la televizor în fața românilor, alături de noul ei soț, Ionică Bangala. Cântăreața părea extrem de fericită alături de cel care a făcut-o să uite de tristețea și divorțul din trecut.

Cei doi au povestit cum au început relația, dar și câte sacrificii au făcut pentru a fi împreună. “Am discutat mai puțin cu soacra la început, mai mult cu socru, e băiat de gașcă. Noi stăm împreună și băieților mei le place de el. Copiii se înțeleg bine cu el. Cu copil, na… eu am deja doi. Sinceră să fiu, n-aș mai fi pregătită pentru al treilea copil.”, a declarat Nicoleta Guță la “Agenția Vip”.

Ce s-a întâmplat de fapt? Recent, Nicoleta Guță și-a scos relația de pe Facebook, potrivit spynews.ro. Deși nu se cunosc motivele pentru care a luat această decizie, cel care nu va fi cu siguranță foarte fericit la auzul acestor vești va fi Nicolae Guță, tatăl manelistei!

În cadrul primei apariții la televizor a celor doi soți, au povestit cum s-au cunoscut:

“Eu veneam de la București și mașina mea se stricase, ajusesem acasă de la Pitești cu o platformă. Eram îngrijorată că n-aveam mașină. M-a sunat fratele meu că vine un băiat să îmi repare mașina, adică Ionică. E prieten cu fratele meu, Nicu. Nu eram pregătită. S-a mutat la Petroșani pentru mine, el stătea la Brașov. Am discutat mai puțin cu soacra la început, mai mult cu socru, e băiat de gașcă. Noi stăm împreună și băieților mei le place de el. Copiii se înțeleg bine cu el. Cu copil, na… eu am deja doi. Sinceră să fiu, n-aș mai fi pregătită pentru al treilea copil.”, a declarat Nicoleta Guță la “Agenția Vip”.

“O cunoșteam doar de la televizor. Aveam o părere foarte bună. Sincer să fiu, cui nu i-ar plăcea de ea? Am avut mult de tras. Nu m-am lăsat. Îi aduceam mereu flori, îi băteam în geam. Familia lui a fost încântată de mine. Nicolae Guță m-a citit, am avut o discuție ca între bărbați. Familia mea o cunoștea, o cunoaște o țară întreagă. La o lună jumătate de la întâmplarea cu mașina am fost un cuplu. Suntem rezervați în discuțiile despre copil. Eu zic că o să ne căsătorim în curând, nu am cerut-o încă. Dacă ea e plecată la cântări, eu merg cu ea, sunt impresarul ei.”, a spus Ionică Bangala, la “Agenția Vip”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,055 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>