VIATA NE IA, DIN PACATE, APROAPE ZILNIC, OAMENI DE VALOARE, INCLUSIV DAMBOVITENI, SI OARE TRECE DE CULOAREA ,,DOCTRINARA” POLITICA , NUMAI EA ?!

     Vestea trista si tragica  a trecerii in nefiinta a unui lider politic, Ion Stan, fost prefect al judetului Dambovita, presedinte al Filialei Dambovita a Partidului Social Democrat, deputat si presedinte al Comisiei Serviciului Roman de Informatii din Parlament, este din pacate,, dublata”, de cea recenta a unei alte personalitati judetene, ec. Director Mihai Olaru.

     Acesta a fost ctitor si membru fondator al Platformei Industriale Targoviste Nord-Vest, una dintre cele mai importante din Europa de Sud-Est, fost director general intre anii 1 980-1 990, a I.C.M.M. Targoviste.

Mihai Olaru a fost si specialistul infiintarii Intreprinderii de Electrozi Siderurgi Titu, judetul Dambovita, si Platforma Industriala a Regiei Autonome Judetene de Aprovizionare cu Apa Dambovita.

                                                                                                   M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,055 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>