Viitorul – Vitesse 2-2, în turul 2 al Europa League

Vitesse are prima şansă la calificarea în turul trei preliminar al Europa League, după ce a reuşit un rezultat de egalitate, scor 2-2, la Ovidiu, cu Viitorul.

Viitorul a început bine partida, iar în prima repriză ambele echipe şi-au împărţit şansele. Tabela s-a schimbat pentru prima dată în minutul 44, atunci când noul atacant propus de Hagi, Drăguş, a marcat cu capul din centrarea lui Houri. Viitorul nu s-a oprit din atacuri şi a marcat din nou în minutul 49, tot prin Drăguş, care l-a învins pe Eduardo tot cu o lovitură de cap. Din păcate, a fost ultima acţiune periculoasă a Viitorului.

Olandezii au redus din diferenţă după doar 5 minute, după ce Buttner a şutat în forţă, iar mingea l-a lovit în cap pe Matavz, care a fost trecut ca marcatorul golului. Iar revenirea a fost consemnată în minutul 74, când Linessen a profitat de inexactitatea lui Lima şi a înscris cu capul pentru 2-2.

Hagi porneşte cu şansa a doua în Olanda, dar şi fără Artean, fotbalist care la debutul la Viitorul a fost eliminat pentru o intrare cu talpa pe piciorul unui adversar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,115 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>