VIOLENTA DOMESTICA IN FAMILII DAMBOVITENE, ARE MANIFESTARI EXTREME

VIOLENTA DOMESTICA IN FAMILII DAMBOVITENE, ARE MANIFESTARI EXTREME

     Cauzele flagelului violentei domestice sunt multiple, de la cele patologice neuropsihice, la consumul de alcool si droguri, gelozie, la saracie si lipsuri elementare etc. iar din pacate s-au inmultit si-n judetul Dambovita, ajungand pana la forme extreme de mutilare si chiar omoruri.

     Barbatii sunt principalii incriminati, dar s-au intamplat si femei care si-au batut sotii sau concubinii, profitand de faptul ca acestia se aflau sub influenta alcoolului sau/si dormeau. Aproape ca nu este zi, din pacate, ca mass-media sa nu aiba stiri din aceasta zona obscura a societatii, iar principalii pedepsiti in viata sunt copiii, de nenumarate ori fiind chiar ei subiectul violentei.

     Crima din orasul Titu, petrecuta in urma cu cateva luni, intr-o familie in care nu parea sa aiba loc o asemenea tragedie, cand sotul, subofiter militar si-a omorat sotia, cadru didactic, din gelozie si perspectiva divortului, a ingrozit opinia publica.

     In Romania, o femeie din zece este batuta zilnic, o statistica neagra  mentionand ca o femeie este batuta la fiecare 30 de secunde.

                                                                                                                   M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>