Viorel Moldovan: „Nu e vreo problemă dacă retrogradăm, nu am niciun stres!” Ce spune despre coronavirus

Chindia Târgoviște nu s-a putut impune în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, chiar dacă a deschis scorul și a avut o primă repriză foarte bună. Viorel Moldovan a vorbit despre situația echipei, dar și despre noul coronavirus, la finalul partidei terminate cu scorul de 1-1.

Întrebat dacă își face griji despre poziția pe care echipa sa o ocupă în clasament, Viorel Moldovan a explicat:

„Situația din clasament nu ne îngrijorează absolut deloc. Nu este nicio problemă dacă vom retrograda, nu am fi nici primii, nici ultimii, important e să avem deminitate, să jucăm pe viață și pe moarte. Eu îmi doresc, voi face tot posibilul ca echipa să rămână în prima ligă, nu am niciun stres”, a spus tehnicianul gazdelor.

Viorel Moldovan nu se teme de coronavirus

Antrenorul Chindiei a vorbit și despre noul virus, care nu a permis fanilor să fie pe stadion și să își susțină echipa favorită din tribune:

„Asta este situația, nu îmi dă fiori deloc acest virus, nu că sunt curajos, Doamne ferește, trebuie să avem grijă și sper să treacă panica asta, fiindcă toată lumea e panicată pe această temă. Îmi pare rău că nu am avut suporterii în tribune”, a mai zis Viorel Moldovan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata