Viorel Moldovan, OUT de la Chindia! Tehnicianul nu mai e tentat să continue la gruparea din Târgoviște

Tehnicianul târgovișțenilor, al cărui contract expiră la finalul acestei luni, nu mai pare deloc tentat să continue. Moldovan a avut azi o discuție cu șefii clubului, la finalul căreia fostul mare atacant a lăsat clar de înțeles că nu mai vrea să semneze prelungirea.

Diriguitorii Chindiei speră să-l mai înduplece pe Moldovan și acesta să spună luni dimineață că va continua, dar, se pare, că aceste șanse sunt infime.

Viorel Moldovan dă vina pe căldură și atacanți, după ce Chindia a ajuns pe loc retrogradabil: „Nu am găsit un cap deștept”

Chindia Târgoviște a pierdut al doilea meci consecutiv în play-out-ul Ligii 1, scor 0-2, contra celor de la Poli Iași, iar echipa lui Viorel Moldovan a coborât pe poziție retrogradabilă, 13.

La finalul partidei, Moldovan s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, spunând că echipa sa a dominat jocul disputat la Ploiești.

Antrenorul Chindiei crede că temperatura ridicată a afectat-o pe echipa sa, căreia i-a fost greu să revină după golul înscris devreme de Poli Iași, prin Kevin Luckassen, în minutul 13. Scorul final a fost stabilit de Lucas Chacana, în minutul 90, la capătul unui contraatac.

„Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. 

Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe”, a declarat Moldovan.

După cinci runde disputate în play-out, Chindia Târgoviște este penultima, cu 17 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Dinamo, care are două meciuri mai puțin disputate.

În runda următoare, echipa lui Chindia va da piept cu revelația din play-out, FC Voluntari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata