Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița: „Demarăm proiecte mari de infrastructură care contribuie la dezvoltarea județului Dâmbovița!

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița:
„Demarăm proiecte mari de infrastructură care contribuie la dezvoltarea județului Dâmbovița și nu am uitat nici de problemele stringente ale localităților dâmbovițene pe care le rezolvăm prin proiecte cu finanțare de la CNI.
Astăzi venim cu vești foarte bune pentru județul Dâmbovița! 28 de noi obiective de investiții din 25 de comune dâmbovițene au primit finanțare de la Guvernul PNL prin Compania Națională de Investiții.
Guvernul Orban nu a ținut cont de culoarea politică a primarilor, ci de nevoile cetățenilor. Se vor asfalta drumuri de interes local, drumuri comunale, se va realiza și un pod rutier în comuna Brănești. Se vor face lucrări de reabilitare și modernizare și la nivelul DJ 712A Runcu-Râu Alb, DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județul Teleorman-Glogoveanu-Fierbinți-limită județul Argeș, etapa a II-a și DJ 714 Sector Bolboci-contur la Bolboci-Cheile Tătarului.
Nu împărțim județul în roșu și galben, așa cum au făcut baronii PSD.
Noi, PNL, am înțeles că cele mai importante sunt interesele dâmbovițenilor și dovada sunt cele 28 de noi obiective de investiții din 25 de comune dâmbovițene care au primit finanțare de la Guvernul PNL prin Compana Națională de Investiții: Bărbulețu, Bilciurești, Buciumeni, Brănești, Crângurile, Gura Ocniței, Brezoaele, Hulubești, Bezdead, Mătăsaru, Moroeni, Butimanu,Niculești,Moțăieni, Peitroșița, Petrești, Răzvad, Răcari, Șelaru, Șotânga, Runcu, Râu Alb, Tărtășești, Valea Lungă, Vlădeni și Uliești.
Au fost deja semnate ordinele de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru cele 28 de obiective de investiții care vor fi realizate prin programele coordonate de Compania Națională de Investiții.
Continuăm să muncim!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata