„Voi vota raţional, nu sentimental.”

Actuala conducere a PSD, în cădere liberă.
Preşedintele Liviu Dragnea, se clătina pe marginea prăpastiei…
Cine-i va da brânciul final ce va duce în hăul decesului politic al acestuia? Este o problemă de ore pentru a se schimba polul puterii în ţara noastră.

Imagini pentru ADRIAN TUTUIANU
Tensiunile cresc, se fac tot felul de scenarii, mulţi membri de partid (cu state vechi şi mare credibilitate) rup rândurile, devenind mai vocali, vindecându-se, că prin minune, vindecându-se de muţenia şi supuşenia impuse de conducerea PSD.
Opinia majoritară a PSD-istilor este că pentru preşedintele Dragnea a devenit regulă de aur, să-i îndepărteze pe toţi cei care un sunt de acord cu el, pe cei performanţi, văzându-i că pe nişte adversari (contracandidaţi cu şanse reale) în ascensiunea sa politică (vezi, cazul fostului ministru MAPN, Adrian Tutuianu)
Rezumat în declaraţii, în aşteptarea Comitetului Naţional Executiv, unde se va tranşa remanierea unor miniştri, preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Tutuianu, este de părere că este necesar să se ajungă la un compromis, pentru stabilitatea ţării şi PSD. “Este un risc major să pierdem şi guvernarea (…) Nu-i normal să avem ministru, 2 luni de zile (…) Opţiunea mea va ţine cont de interesele partidului. Voi vota raţional, nu sentimental.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>