ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / „Voi vota raţional, nu sentimental.”
„Voi vota raţional, nu sentimental.”
Senatorul PSD, Adrian Tutuianu participa la audierile Comisiei parlamentare de control al SRI , in Bucuresti, joi, 9 februarie 2017. Comisia de control asupra activitatii SRI s-a intalnit cu reprezentatii MAI si SRI pentru a discuta evenimentele violente de la protestele din Piata Victoriei din noaptea de 1-2 februarie 2017. ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

„Voi vota raţional, nu sentimental.”

Actuala conducere a PSD, în cădere liberă.
Preşedintele Liviu Dragnea, se clătina pe marginea prăpastiei…
Cine-i va da brânciul final ce va duce în hăul decesului politic al acestuia? Este o problemă de ore pentru a se schimba polul puterii în ţara noastră.

Imagini pentru ADRIAN TUTUIANU
Tensiunile cresc, se fac tot felul de scenarii, mulţi membri de partid (cu state vechi şi mare credibilitate) rup rândurile, devenind mai vocali, vindecându-se, că prin minune, vindecându-se de muţenia şi supuşenia impuse de conducerea PSD.
Opinia majoritară a PSD-istilor este că pentru preşedintele Dragnea a devenit regulă de aur, să-i îndepărteze pe toţi cei care un sunt de acord cu el, pe cei performanţi, văzându-i că pe nişte adversari (contracandidaţi cu şanse reale) în ascensiunea sa politică (vezi, cazul fostului ministru MAPN, Adrian Tutuianu)
Rezumat în declaraţii, în aşteptarea Comitetului Naţional Executiv, unde se va tranşa remanierea unor miniştri, preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Tutuianu, este de părere că este necesar să se ajungă la un compromis, pentru stabilitatea ţării şi PSD. “Este un risc major să pierdem şi guvernarea (…) Nu-i normal să avem ministru, 2 luni de zile (…) Opţiunea mea va ţine cont de interesele partidului. Voi vota raţional, nu sentimental.”

Spune-ti parerea:

About M S