WhatsApp introduce 7 functii noi

Whatsapp, cea mai utilizata aplicatie de mesagerie din lume, va introduce de la anul inca 7 functii noi, care vor aduce schimbari majore. Iata ce vei putea face din 2020 cu ajutorul acestei aplicatii atat de populare: 

Un browser de internet 

Aceasta functie va permite utilizatorilor sa deschida legaturi partajate in chat in cea mai mare siguranta, fara a parasi mediul aplicatiei.

Cautare avansata 

Cautarea avansata va permite utilizatorilor sa isi gaseasca mai usor mesajele sau fotografiile importante, fara a parasi aplicatia. Pentru a pune in aplicare aceasta functie a fost corelata cu alte servicii, precum Google Images si se va incorpora un sistem de urmarire pentru a facilita gasirea tuturor tipurilor de fisiere multimedia. Totodata, aplicatia va include si un istorc cu cele mai recente cautari facute de utilizator.

Vei putea asculta mesajele vocale fara a intra in conversatie 

Incepand cu anul 2020, utilizatorii vor putea sa raspunda la mesajele audio fara sa intre in aplicatie, la fel cum se intampla si cu mesajele scrise in acest momemt.

Profilul WhatsApp se va putea identifica cu un cod QR 

Aceasta functie le va da posibilitatea utilizatorilor sa genereze un cod QR pentru a putea adauga noi contacte doar prin citirea acestui cod.

Mod intunecat 

Incepand cu anul 2020, WhatsApp va introduce modul intunecat, care are ca scop economisirea bateriei, dar si utilizarea mai facila a aplicatiei pe timp de noapte. Dark Mode este deja disponibil pe Instagram.

Mesaje care se autodistrug 

Aceasta functie va sterge automat mesajele importante, pe care nu doriti sa pastrati, deoarece contin informatii sensibile. Utilizatorii vor putea configura functia de autodistrugere la o ora, o luna sau un an.

WhatsApp va avea filtre 

Aceasta este o altă funcționalitate copiată direct de pe Instagram. Mai exact, WhatsApp va încorpora un efect Boomerang fotografiilor dvs. care vă va permite să redați videoclipuri scurte într-o buclă și redarea imaginilor în format GIF.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata