,,ZILELE CETATII” ORGANIZATE DE PRIMARIA TARGOVISTE – SILA SI DEZAMAGIRE

Zilele Cetății” organizate de Primăria Târgovişte – focar de molime, sila şi dezamăgire!

Am fost ieri şi noi la ,,Zilele Cetatii’’, organizate în Parcul Chindia. Şi mă uit la pozele făcute în Parc – le puteţi vedea mai jos – mă uit la la comunicat, şi NU MĂ MAI MIR: comunicatul Primăriei Târgovişte MINTE şi pozele arată adevărul!

Dar ce mă înspăimântă este că acest comunicat mincinos chiar nu mă mai mira deloc, şi asta este cu adevărat grav: inseamna ca ne-am obisnuit ca Primaria, adica oamenii din ea, sa ne minta pe banii nostri!  Din comunicatul oficial, citim cu ,,incredere’’:

,,Primăria Municipiului Târgoviște anunță că „Zilele Cetății Târgoviște 2020” vor fi organizate în perioada 5-8 septembrie. Manifestările se vor desfășura sub semnul pandemiei de COVID-19, cu respectarea legislației în vigoare. Astfel, participarea la fiecare eveniment din program se va face respectând măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv distanțarea socială, purtarea măștilor de protecție, dezinfectarea mâinilor și triaj epidemiologic.’’

Minciuni, minciuni, minciuni neruşinate. Nu se vad nici un fel de măsuri de siguranţă pentru cetăţeni şi nici o investiţie a primăriei!

Realitatea este că nu am văzut NICI UN FEL DE MĂSURI DE PROTECŢIE!!! Primăria a luat toate măsurile de siguranţă şi le-a dus undeva departe, în afara oraşului, să nu se mai împiedice de ele. Şi acum, măsurile de siguranţă şi protecţia cetăţenilor …nu se văd, nu există.

Tot ce vedem este aglomeraţie, oameni mergând unii pe lângă alţii plictisiţi, obosiţi şi fără nici un chef. Nu este în Parcul Chindia mai nimic să-i atragă. Doar câteva tarabe şi dughene cu mâncare, care arăta, cele mai multe, în genul ,,mănânci aici şi mori acasa’’, două-trei ,,atractii’’ pentru copii, unele obosite şi demodate. Şi nici o urmă de investiţie făcută de primărie pentru acest eveniment.

Şi uite aşa, Primăria Târgovişte reuşeşte să arunce în derizoriu cel mai important eveniment social al oraşului nostru, Sărbătoarea „Zilele Cetății Târgoviște 2020”.

Tot ce au reuşit a fost să ne strice bună dispoziţie, liniştea, aerul curat şi naturaleţea Parcului, aşezând alandala mese pe iarba dintre copaci, unde câţiva curajoşi, mai pofticioşi din fire, mănâncă ce găsesc la tarabe, într-un fum cu miros de ,,criza de ficat’’.

Aşa că ,,don’Primarie, ,,mulţumiri” pentru grija fata de sănătatea noastră şi pentreu distractia …care ar fi putut sa fie.

P.S. Când să plecăm, a mai venit în viteza încă o ambulanţă, se pare că a patra pe ziua de azi, ca să ia o doamnă căreia i se făcuse rău. Poate sila, poate dezamăgire…

Şi cum spuneam: mulţumim Primăriei Târgovişte, care era gata-gata să ai aibă grijă de noi, la Sărbătoarea noastră.

DEŞTEAPTĂ-TE, ROMANE!

Marian STANCIU

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata