10 dezvaluiri uimitoare facute de Meghan Markle si printul Harry in interviul acordat lui Oprah

Nu mai e un secret pentru nimeni că unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă, Meghan Markle și prințul Harry, a trecut prin multe evenimente ce le-a pus la grea încercare fericirea și chiar sănătatea mintală. Cei doi au decis să vorbească despre aceste lucruri și multe altele într-un interviu acordat bine-cunoscutei Oprah.

1. Îngrijorări cu privire la tenul închis al copilului

Meghan mărturisește că în lunile când era însărcinată cu Archie, în Familia Regală au avut loc câteva discuții și au fost exprimate îngrijorări cu privire la cât de închis ar putea fi tenul viitorului copil al cuplului. Meghan a spus că aceste conversații au fost ținute doar cu prințul Harry, nu și cu ea, dar că el i-a dezvăluit în cele din urmă subiectul discuțiilor. Harry a zis ca s-a simțit ciudat și a fost chiar șocat de acest fapt. Niciunul dintre cei doi nu vor să dezvăluie cu cine din familie au avut loc acele discuții. Prințul Harry a mai mărturisit că l-a durut faptul că niciun membru al Familiei Regale nu a luat atitudine față de titlurile rasiste din presă la adresa lui Meghan.

2. Kate a făcut-o pe Meghan să plângă, și nu invers

Cu câțiva ani în urmă, ziarele scriau că în perioada premergătoare nunții, Meghan ar fi fost nemulțumită cu privire la rochia purtată de flower girl la nunta sa și că ar fi făcut-o pe Kate să plângă. Meghan a marturisit că lucrurile au stat de fapt invers. Ducesa de Cambridge ar fi făcut-o pe ea să plângă, cu câteva zile înainte de nuntă. Aceasta a mai adăugat că în cele din urmă, Kate și-a cerut scuze, trimițându-i un buchet de flori și un bilet. Meghan a completat că prin această clarificare nu urmărește să o denigreze pe Kate, pe care o consideră un om bun și, că cel mai probabil, ea ar aprecia să știe că zvonurile false au fost lămurite.

3. Meghan a avut gânduri sinucigașe și i-a fost refuzat ajutorul

Fosta ducesă de Sussex a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe după ce s-a alăturat Familei Regale. Faptul că a trebuit să renunțe la carnetul de conducere, la pașaport, la cheile sale, și astfel pierzând sentimentul de control al propriei vieți, a aruncat-o într-o depresie severă. În scurt timp, au apărut și gândurile sinucigașe. „Le-am spus că nu m-am simțit niciodată așa și că am nevoie de ajutor, însă nimeni nu a făcut nimic” a mai adăugat Meghan.

4. Harry se simte dezamăgit de Charles

Întrebat în ce relații e acum cu familia sa, Harry a zis că tatăl său, Charles, a încetat să-i mai răspundă la apeluri, după ce a renunțat la titlul său regal. Fostul prinț se simte dezamăgit de această atitudine și îi pare rău că acest lucru crește distanța dintre Charles și nepotul său – Archie. Cu toate astea, nu vrea să renunțe la relația cu tatăl său și a decis să o lase să se vindece în timp. Cât despre fratele său, William, acesta spune că mereu l-a iubit enorm de mult și au trecut prin foarte multe împreună, dar că acum au apucat-o pe căi diferite.

5. Relațiile cu Regina sunt bune

Cei doi susțin că sunt în relații bune cu Regina și că în ultimul an au vorbit des cu ea, inclusiv prin apeluri video, în care aceasta putea să îl vadă și pe Archie. Meghan spune că Regina s-a purtat mereu drăguț cu ea și că în călătoriile pe care le făceau împreună, aceasta împărțea o pătură cu Meghan, să le țină de cald.

6. Familia Regală i-a tăiat orice sursă financiară lui Harry

Harry a recunoscut că familia sa l-a lăsat fără nici o sursă de venit încă de la începutul anului 2020. El a adăugat că fără ceea ce i-a lăsat mama sa, nu s-ar fi descurcat. În cele din urmă, cei doi au semnat contracte cu Netflix și Spotify pentru podcasturi și show-uri, ca un mod de a se întreține. După ce au rămas fără resurse financiare, bilionarul și mogulul media Tyler Perry le-a asigurat o casă celor doi, când aceștia s-au mutat în California.

7. S-au căsătorit cu trei zile înaintea ceremoniei oficiale

Deși nunta celor doi a fost urmărită de milioane de oameni la Windsor Castle, căsătoria dintre ei a avut loc cu trei zile mai devreme, motivul fiind că perechea și-a dorit ca uniunea să fie doar între ei doi, iar nunta să fie un spectacol pentru lume.

8. Meghan nu a făcut research asupra Familiei Regale

Meghan a mărturisit că la prima întâlnire cu Regina, nu știa că trebuie să facă o reverență. Ea a zis că a trebuit să învețe în grabă cum să facă acest lucru înainte de un prânz spontan cu Regina. Deși Meghan nu înțelegea de ce trebuie să aibă un comportament atât de solemn față de bunica logodnicului său, acesta i-ar fi răspuns că ea nu e bunica lui, ci e Regina. Meghan a insistat că nu a făcut niciodată research nici asupra Familiei Regale, nici asupra lui Harry , în perioada când ieșeau împreună.
Deși în interviu au vorbit mai mult de trecutul lor mai puțin plăcut, Meghan și Harry au vorbit și despre viitorul lor, care se arată a fi unul foarte senin și luminos, astfel cei doi au măturisit că :

9. Fraza preferată a lui Archie este „să conduci atent!”

Harry a vorbit despre bucuria de a ieși cu fiul său la plimbare cu bicicleta, acum că se pot bucura de soarele californian. Cuplul a adăugat că în ultimele săptămâni, cuvântul preferat al lui Archie este „hidratare”, și Harry a zis că de câte ori cineva dintre ei pleacă de acasă, Archie le spune „să conduci atent!”

10. Așteaptă o fetiță

Cei doi au dezvăluit că în vara ce vine, așteaptă o fetiță. Harry crede că e absolut minunat ce se întâmplă, mărturisind că asta e tot ce își poate dori. Însă a spus că după al doilea copil, se opresc aici. Meghan a completat că ceea ce trăiește acum cu Harry este mai mult decât ar fi visat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata