11 LUNI DE ACTIVITATE A POLITISTILOR INSPECTORATULUI DE POLITIE AL JUDETULUI DAMBOVITA IN DOMENIUL SERVICIULUI RUTIER

     Politistii de la Serviciul Rutier Dambovita au organizat in perioada ianuarie-noiembrie 2 018, 1 163 de actiuni, dintre care 93 pentru depistarea conducatorilor auto care se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, 239 pentru combaterea excesului de viteza, 156 pentru neacordare de prioritate, 34 nerespectarea neregulilor la trecerea cu nivel de cale ferata etc.

Un loc important l-au avut si controalele privind infractiunile pentru combaterea indisciplinei pietonale, repectiv in numar de 1 157, de folosirea unor autovehicule neinmatriculate, de conducere sub influenta bauturilor alcoolice etc.

Mentionam ca politistii rutieri au aplicat amenzi pentru 24 270 de conducatori auto care au depasit viteza legala in trafic, 1 375 pentru utilizarea neregulamentara a telefonului, 635 pentru efectuarea de depasiri neregulamentare, 1 701 pentru neacordarea prioritatii de trecere, 130 la trecerea cu nivel de cale ferata etc.

Au fost sanctionati contraventional prin amenzi, si 4 663 de pietoni, 7 738 de biciclisti, 915 carutasi, si 15 motociclisti.

S-au retinut 4 853 de permise, s-au retras 105 certificate de inmatriculare 47 placute de inmatriculare si au fost indisponibilizate 36 de autovehicule.

                                                                              M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>