19 INFRACȚIUNI ȘI SUTE DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE ÎN DOAR 24 DE ORE, ÎN DÂMBOVIȚA

Peste 230 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost implicaţi în acţiune amplă cu scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, au constatat 19 infracţiuni şi au aplicat 522 de sancţiuni contravenţionale.

„Din totalul infracţiunilor constatate, 12 au fost contra persoanei şi 12 contra patrimoniului. Totodată, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.  Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti au acţionat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos. Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni la Legea 171/2010 privind constatarea contravenţiilor silvice, în valoare de 3.000 de lei şi au confiscat 3 m³ de material lemnos”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata