PRIMARUL STAN, DISPERAT!

PSD CAUTA PE ORICE CALE ,,FRANE”, CA PNL TARGOVISTE SA NU  OBTINA VOTURILE INEVITABILE PENTRU PRIMARIE

     Primarul PSD al mun. Targoviste, ,,celebrul” Stan Cristian, cauta pe orice cale ,,frane”ca inevitabilul sa nu aiba loc la alegerile locale de la 27 septembrie 2020. El si ,,gasca” incearca sa impiedice candidatul PNL Targoviste, presedintele Organizatiei, Aurelian Cotinescu, sa ajunga primarul municipiului Targoviste, recurgand chiar la amendarea sa pe persoana fizica ( pentru intimidare), dupa cum a declarat acesta intr-o recenta conferinta de presa.

     Motivatia folosita de primarul actual, Daniel Cristian Stan, dupa precizarea facuta de presedintele PNL Targoviste, Aurelian Cotinescu, este lipsa autorizatiei pentru amplasarea corturilor, loc de strangere a semnaturilor pentru alegeri, astfel incat Politia Locala l-a amendat, desi corturile sunt ale Organizatiei:

     ,,Am tot povestit de actuala administratie targovisteana, de felul cum se comporta fata de noi, fata de lege in general. Avem aceasta problema a amplasarii corturilor. Am depus inca de pe 24 iulie o cerere catre Primarie prin care solicitam 6 amplasamente la nivelul municipiului Targoviste in care sa punem corturile de campanile.”

     De asemenea, subliniaza ca liberalii au asteptat o saptamana autorizatia si neprimind-o au trecut la amplasarea corturilor, dar a venit Politia Locala, cum mentionam, si l-a amendat pe Aurelian Cotinescu, care a declarat ca o sa plateasca amenda dar, o s-o conteste in instanta.

     ,,Actualul primar a considerat ca trebuie sa-mi acorde mie amenda (…). Problema e ca pe spatiul verde din oras PSD si-a pus cateva corturi. Este ilegal sa faci acest lucru, dar ei isi permit.”

     PNL Targoviste a incercat sa puna si cateva mesh-uri la nivelul orasului, dar primarul i-a avertizat ca-i amendeaza.

     ,,Noi nu vrem sa cedam. Din punctul nostru de vedere trebuie sa ne facem campanie, trebuie sa ne facem cunoscuti, este dreptul nostru de a ne face cunoscuti cetatenilor, este dreptul cetatenilor de a ne vota in cunostinta de cauza.”                                                                                  

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata