A FURAT, SAU A CÂŞTIGAT LA PĂCĂNELE? IONEL GOGLEA, „ŞEFUL BANILOR” UNIVERSITĂŢII VALAHIA – ESTE CERCETAT DE ANI!

Potrivit unui comunicat de presă, Goglea Ionel, omul care avea practic pe mana banii Universităţii „Valahia”, nu poate justifica o sumă imensă din declaraţia de avere.

În sfârşit, cineva începe să se intereseze de felul cum au agonisit averi uriaşe unii dintre potentaţii PSD şi apropiaţii lor.

În acest caz, diferenta intre veniturile legale si averea reala este prea bătătoare la ochii pentru a putea scăpa necercetată.

„Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 663.940 lei (aproximativ 159.556 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Goglea Ionel, persoană cu funcţie de conducere în cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, în perioada deţinerii funcţiei publice”, se arată în comunicatul de presă.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Târgoviște, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către GOGLEA IONEL.

Trucarea achiziţiilor publice reprezintă, la majoritatea instituţiilor bugetare, cea mai bună metodă de delapidare, escrocare şi spălare a banilor.

Practic, asa se fac „bani negri” pentru partide şi şmecherii din politică.

Şi ghiciţi ce partid l-a pus pe Goglea „şeful banilor” Universităţii Valahia?

M.S.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata