ACCIDENT CUMPLIT ÎN ULMI. UN AUTOTURISM ŞI DOUĂ TIR-URI AU FOST IMPLICATE

Accident cumplit în Dâmboviţa. Traficul pe DN72 în comuna Ulmi, sat Viişoara, este blocat în urma impactului dintre un autoturism şi două TIR-uri.

Trei persoane au fost rănite marţi, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit, unul dintre autotrenuri fiind încărcat cu îngrăşăminte chimice, informează ISU Dâmboviţa.

La fata locului acționează Detașamentul Targoviște cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare și 2 ambulante SMURD, iar SAJ cu 4 ambulante.

O persoană rămasă blocata în cabina unuia dintre autotrenuri a fost scoasă de pompieri și preluată de un echipaj SAJ cu medic pentru îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și cooperantă şi a fost transportată la spital.

Celelalte două persoane au fost preluate de alte două echipaje SAJ și transportate la UPU Târgoviște.

România are cea mai ridicată rată a deceselor în accidente din Uniunea Europeană, cu 85 de morți la un milion de locuitori în 2020, potrivit datelor publicate de Comisia Europeană.

În 2020, când au fost în vigoare restricții de circulație, în timpul pandemiei de coronavirus, numărul deceselor a scăzut cu 12% și a ajuns la cel mai scăzut nivel din istoria României.

Patru oameni îşi pierd în medie viaţa în fiecare zi în accidente rutiere, din cauza vitezei și neatenției la volan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata