ACCIDENTE AUTO IN TRAFIC PE TERITORIUL JUDETULUI DAMBOVITA

     Politisti rutieri au stabilit ca in cazul a 4 accidente in trafic petrecute recent in localitatile Voinesti, Corbii Mari si Darmanesti (DN72), judetul Dambovita, au avut drept cauze nerespectarea regulilor de circulatie de catre un carutas, neasigurarea la schimbarea directiei de mers, neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

     Mentionam si accidentul auto produs de un tanar de 24 de ani, in localitatea Lunguletu, judetul Dambovita, care a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac, iar o tanara aflata in autoturism a fost ranita grav si transportata la spital. Conducatorul auto testat cu aparatul etilotest avea o alcoolemie de 0,61mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosare penale in toate cazurile mentionate pentru nerespectarea normelor legale de circulatie rutiera.

                                                                                D.S.F.

                                                                                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>