ACTIUNE DE DONARE DE SANGE LA CENTRUL DE TRANSFUZIE TARGOVISTE

     Filiala de Cruce Rosie Dambovita, membru cu drepturi depline a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, gireaza maine, 20 februarie 2 020, o actiune organizata la Centrul de Transfuzie din Municipiul Targoviste, in prim-plan cu angajati ai KRUK-Romania.

     Actiunea face parte dintr-o campanie care se organizeaza la nivel central si national de catre Societatea Nationala de Cruce Rosie, si este cu atat mai importanta cu cat s-au inmultit cazurile de infectare cu virusul gripal si in judetul Dambovita, unde a fost si un caz mortal la un barbat si cu alte complicatii ale altor boli cronice.

Biroul de Presa al Filialei mentionate ne-a precizat ca a reusit sa procure si sa monteze si un generator electric trifazat la Centrul de Transfuzie Targoviste.

Mentionam ca in unitatile de invatamant preuniversitar s-au inmultit cazurile de virus gripal printre copii, astfel incat intr-o sala de clasa cu 3 astfel de cazuri se inchid pentru o perioada de tratament medical, iar daca procentul este de 20% dintre copii se inchide unitatea de invatamant (gradinita sau scoala).

Masurile respective sunt prevazute prin colaborarea Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu Ministerui Sanatatii, inspectoratele scolare judetene, si unitatile de invatamant preuniversitar.

                                                                                                        M.P

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata