ACTIUNI DESFASURATE LA ZI DE INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA ,,BASARAB I”DAMBOVITA IN LUNA IULIE 2019

     In decursul primei saptamani a lunii iulie 2 019, la zi,  personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Basarab I”Dambovita a desfasurat controale de specialitate pe linia prevenirii, dar si nerespectarii legii si reglementarilor la institutii publice si angajatori economici din judet.

     In timpul controalelor, pe langa desfasurarea si de activitati de instruire si informare preventive a fost acordata asistenta de specialitate pentru prevenirea incendiilor si acordarea de avizari-autorizari.

Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U.,,Basarab I”,respectiv colonel Eduard Telea, a precizat pentru perioada primei saptamani a lunii iulie 2 019, un numar de 35 evenimente,iar pe categorii sunt: 6 incendii in locuintele si anexele gospodaresti ale populatiei, 4 incendii de vegetatie, 10 actiuni de asigurare in zona, 4 actiuni de asigurare a persoanelor, 3 actiuni de evacuarea apei din gospodariile populatiei, de salvare a unor animale si degajarea de copaci cazuti pe carosabil.

,,Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.,,Basarab I”Dambovita au fost solicitate si au intervenit in 294 cazuri medicale. Subunitatile de interventie au desfasurat: doua exercitii pentru antrenamentul personalului de interventie si 5 actiuni de recunoastere in teren pentru identificarea si evacuarea cailor de acces si interventie.”

                                                                                                    Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>