AGENDA DE LUCRU A LUI ADRIAN TUTUIANU, PRO ROMANIA, INTR-O RECENTA CONFERINTA DE PRESA

Purtatorul de cuvant, Constantin Olteanu, Filiala Dambovita ,,Pro Romania” jurnalist, a deschis o recenta conferinta de presa, cu o problematica frecventa in mass-media locala si nationala, respectiv cresterea inflatiei, a roborului, Ordonanta 114.

     Subiecte retusate de senator, avocat Adrian Tutuianu, care a insistat si asupra bugetului de la Aparare, care a mentionat ca nu este de 2% din PIB, cifra exacta fiind de 1,77%.

Un subiect interesant in comunicarea senatorului a fost ca parlamentari originari din Dambovita, nominalizata Rovana Plumb nu ajuta judetul, interesele acestora fiind personale.

O alta problema la care  s-a referit Adrian Tutuianu  a fost asistenta sociala care este, a mentionat, din Bugetul de Stat in proportie de 90%, si numai 10% din fondurile locale.

Insistenta in cuvantul parlamentarului, acum lider Pro Romania Dambovita, a fost la damboviteni care nu au acel ,,patriotism local”sa ajute judetul si dezvoltarea sa care este pusa sub semnul intrebarii, iar in curand, a precizat senatorul, actualul presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, va fi schimat cu ,,securistul”Alexandru Oprea.

                                                                                    M.P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>