ALEGERILE LOCALE ,,AGITA APELE” SI IN RANDURILE ELECTORATULUI DAMBOVITEAN

Data pentru alegerile locale, si nici pentru cele parlamentare(generale) nu a fost inca stabilita, calendarul electoral fiind printre atributiile Guvernului, in prezent cel Liberal, coordonat de prim ministrul Ludovic Orban, care a inaintat in spatiul public o probabilitate in luna septembrie 2020.

     Cu toate acestea electoratul se arata interesat, deoarece de alegerile locale depinde alegerea primarilor, consilierilor locali, presedintelui Consiliului Judetean Dambovita si ale consilierilor judeteni, factori administrativo-politici care le poate influenta si organiza viata prin realizarile, proiectele si programele pentru cetateni si localitati.

Iata cat de importanta este, pana la a pune stampila pe un vot, ca oamenii sa cantareasca bine candidatii, pentru ca de alegerea acestora vor depinde conditiile lor de viata si ale familiilor.

In acelasi timp se fac si dezinformari, speculatii, manipulari, diversiuni etc. in diferite medii si in spatiul mediatic, inclusiv prin mijloace de comunicare online in randurile oamenilor, care au pregatiri si niveluri de cunostinte diferite.

Un prim exemplu il reprezinta functia de primar al municipiului Targoviste, pentru care in alegerile locale viitoare, informatiile dau castigatori pe actualul edil sef Cristian Daniel Stan (PSD) si pe contracandidatul cu sanse mari, Aurelian Cotinescu(PNL), singurii cu doua cifre la procente.

Deja in spatiul public, mass-media locala fiind atenta si prudenta, se ,,vorbeste”despre o rocada la candidatura Primariei Targoviste intre actualul primar si administratorul Gabriel Boriga, fost primar, pe vremea cand nasul sau Florin Popescu, era presedinte al CJD, dar fost intre timp si la ,,racoare.”

,,Vom trai si vom vedea.”

                                                                                                Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata