Alex Dobre a înscris din nou un gol pentru Bournemouth U23 în Premier League Cup

Fotbalistul român Alex Dobre (21 de ani) a înscris un nou gol pentru echipa sub 23 de ani a formației engleze Bournemouth, luni seara, în meciul din Premier League Cup, de pe terenul lui Southampton, scor 2-0.

Dobre a deschis scorul după 23 de minute, reușind să înscrie cu un șut în forță de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Jake Scrimshaw, în minutul 77.

În urma acestei victorii, Bournemouth U23 a urcat pe primul loc în grupa E a Premier League Cup, cu 7 puncte. De asemenea, Alex Dobre a ajuns la trei goluri înscrise în cele trei partide disputate în această competiție. Extrema a mai punctat în meciurile cu Nottingham (1-0) și Stoke City (2-2).

Din sezonul 2019/2020, Alex Dobre face parte din lotul primei echipei a lui Bournemouth, care evoluează în Premier League. Românul nu a debutat până în prezent într-un meci oficial al formației lui Eddie Howe, însă este folosit cu regularitate la echipa U23.

Dobre are 8 meciuri și un gol pentru naționala U21 a României. El nu a mai fost convocat la lot de la meciul cu Danemarca, scor 1-2, care a avut loc în septembrie 2019.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata