ANA BANICIU ȘI-A ȘOCAT FANII DE PE INSTAGRAM CU ULTIMA POZĂ. ”AM IMPRESIA CĂ EȘTI MAI BOMBĂ”

Ana Baniciu și-a făcut un obicei din a-și surprinde fanii cu poze în care apare ca o rebelă sexy. Așa s-a întâmplat și cu cel mai recent instantaneu publicat pe contul ei de Instagram, care a generat zeci de comentarii.

Probabil deţinătoarea celui mai sexy fund din România, Ana Baniciu a făcut furori în rândul fanilor care o urmăresc pe artistă pe social media, cu ultimele poze pe care le-a postat. Aflată la mare, cea poreclită cântăreața s-a fotografiat în costum de baie.

Nu doar formele ei perfecte au adunat zeci de aprecieri din partea fanilor, ci și schimbarea de look pe care adoptat-o. Ana a apărut brunetă, iar această schimbare pare să o prindă foarte bine. ”Am impresia că ești mai bombă”, i-a scris un fan.

Ana Baniciu a câștigat competița ”Asia Express”, alături de Raluka, cea care i-a fost coechipieră în această experiență inedită. Fiica lui Mircea Baniciu a parcurs aproximativ 5000 de kilometri și a trecut prin tot felul de teste, însă la final amândouă au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata