Asta a fost vacanta?! City Break poate! Fotbalstii FCSB-ului, CHEMATI la antrenamente: s-au reunit dupa cateva zile si au facut vizita medicala

Jucatorii FCSB-ului au avut parte de doar cateva zile de pauza, inainte sa isi reia activitatea de pregatire.

Sezonul 2020 – 2021 din Liga 1 va incepe, cel mai probabil, pe 22 august, anuntul fiind facut de Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Pauza competitionala a fost nesemnificativa in aceasta vara, iar fotbalistii FCSB-ului au fost chemati deja la reunire. Potrivit informatiilor www.sport.ro acestia au facut deja vizita medicala si sunt pregatiti sa inceapa din nou antrenamentele sub comanda lui Toni Petrea si Thomas Neubert.

Gigi Becali: „Cine crede ca nu poate sa lucreze cu Neubert sa ridice mana!”

 

Patronul ros-albastrilor nu mai accepta un an fara titlu la FCSB si le cere jucatorilor o alta atitudine in noul sezon:

„Nu ma credeti? Dar gata, de la anul CFR si Craiova nu vor mai misca in fata noastra si le transmit jucatorilor mei ca nu voi mai accepta sa aiba parcursul din acest campionat.

Cine crede ca nu poate sa lucreze cu Neubert sa ridice mana de acum, iar cine vrea sa se apuce de serios de treaba, atunci va avea toata sustinerea mea. Vintila a plecat si nu vreau sa mai aud nicio vorba si nicio scuza despre el”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata