ATENTIE MAXIMA! POLUAREA LENTA AFECTEAZA CALITATEA AERULUI IN MUNICIPIUL TARGOVISTE SI IN IMPREJURIMILE ORASULUI!

Cauzele poluarii aerului in municipiul Targoviste si in imprejurimile orasului sunt analizate in legatura cu desfiintarea filtrelor de la  Combinatul de Oteluri Speciale(falimentat), groapa de gunoi a orasului din comuna Aninoasa, fenomenul eliberarii de un adevarat zmog de agenti poluanti in atmosfera etc.

     Reteaua de Monitorizare a Aerului Regional a constatat in perimetrul mentionat o concentratie de substante foarete nocive pentru sanatatea oamenilor, precum dioxidul de sulf, oxizii de azot, particole atmosferice neconforme cu o viata normala clinic.

Mentionam ca Statia de Monitorizare a Aerului Targoviste a precizat date concludente privind accentuarea poluarii aerului in ultimul timp, indexul de calitate fiind mult sub maximul admisibil pentru conditiile de sanatate ale oamenilor.

Numai ca autoritatile administrative si institutiile specializate, precum Directia pentru Sanatate Publica Dambovita nu sunt receptive, iar birocratia ii tine mai mult in ,,false”analize si sedinte pentru a-si proteja functiile ,,babane.”

                                                                                              Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata