AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE RENOVARE LA STADIONUL “EUGEN POPESCU”

Vești bune pentru iubitorii fotbalului!

În această dimineață, au început lucrările de renovare la stadionul “Eugen Popescu”. Investiția se ridică la șase milioane de uero.

Reconstrucția stadionului după spusele specialiștilor ar trebui să fie gata în aproximativ zece luni, însă, la cum se mișcă constructorii angajați de primărie, lasă de dorit.

Bineînțeles că mai bine demolează stadionul actual că să il reconstruiască cu o sumă extrem de mare, decât să se zbată pentru un stadion nou, pe care echipa noastră care a ajuns în Liga I îl merită foarte mult, pentru care există un teren pentru începerea construcției.

FC Chindia merită un teren modern, un teren nou, după standarde fotbalului de Liga I.

Pentru construcția noului teren de fotbal în Târgoviște, pentru care fondurile bineînțeles că sunt blocate, a început o campanie de strângere semnături, ca fondurile să fie deblocate și să înceapă construcția noului teren de fotbal cu o capacitate de 15.000 de oameni, după standardele Ligii I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>