CENTURA RUTIERA A TARGOVISTEI, SUB LITERA UNEI PLANGERI PENALE

Proiectul ,,Centurii Rutiere a Municipiului Targoviste”, la care constructiile au inceput cu aproape un deceniu in urma, fiind departe de finalizare, luat in discutie recent, la ultima sedinta a Consiliului Local Municipal Targoviste, de catre primarul jr. Daniel Cristian Stan, se afla sub o plangere penala.

     Aceasta este facuta de actualul constructor, in luna noiembrie 2 018, si mentioneaza organizarea unui grup infractional la Primaria Municipiului Targoviste, constituit din 8 persoane, la varf cu primarul Daniel Cristian Stan si viceprimarul Catalin Radulescu.

Ei sunt acuzati de abuz in serviciu, fals intelectual, fals sub semnatura privata, instigare la evaziune prin nerespectarea regimului juridic de facturare si plata la lucrarile Centurii Rutiere a Municipiului Targoviste.

Sunt vizati in aceasta plangere penala, care se pare ca a ajuns si la Directia Nationala Anticoruptie(DNA), Dan Popa, director economic al Primariei Municipiului Targoviste, si Ciprian Stancu, asistent manager proiect.

                                                                               D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>