Chindia e peste FCSB. Meciul cu echipa lui Becali, în etapa viitoare

În urma victoriei pe care Chindia a obţinut-o împotriva FC Voluntari, târgoviştenii au trecut de FCSB în clasament. Cu toate că au acelaşi număr de puncte, 15, cele două echipe sunt departajate de golaveraj. Chindia – FCSB se joacă în etapa viitoare.

„Fiecare joc e un examen, am mai spus-o, e un examen de maturitate profesională pentru noi. Când nu pierzi 3 meciuri la rând, există acea tendinţă de a te relaxa, de a trata sueperficial anumite faze.

Trebuie să fim concentraţi. Da, întâlnim FCSB, echipă cu mulţi jucători de mare valoare, trebuie să ne prăgătim, să ne recuperăm, o să vedem cun ne vom prezenta, dar am mare încredere, mai ales pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri, că ne vor împinge de la spate şi să luăm cele 3 puncte. Mă bucură foarte mult această poziţie, trebuie să fim acolo şi să adunăm puncte.

Fotbalul se joacă pe teren şi trebuie să fii mai bun decât adversarul, chiar dacă ai în faţa ta echipe cu nume, nu e nimic cîştigat dinainte. V-am spus de la inceput că multe echipe îşi vor rupe dinţii încercând să ne bată”, a spus Moldovan la digisport.ro

FC Voluntari a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Chindia Târgovişte, în etapa a XII-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, nou-promovata a depăşit echipele Dinamo şi FCSB în clasament.   A marcat Rodriguez (autogol), în minutul 32.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata