Chindia va juca la Târgoviște în ultimele meciuri din acest sezon! Anunțul făcut de Marcel Ghergu

Promovată în 2019 în Liga 1 (în prezent Superliga), Chindia a fost ”pe drumuri” în ultimii patru ani, fiind nevoită să joace la Ploiești sau Buzău meciurile de pe teren propriu.

Perioada de așteptare se apropie de sfârșit, iar Chindia poate reveni la finalul acestei luni în propriul oraș.

Anunțul a fost făcut de Marcel Ghergu, președintele dâmbovițenilor, care spune că ultimele detalii vor fi puse la punct în luna aprilie, astfel că cel puțin ”unul sau două meciuri” vor fi găzduite de noua arenă ”Eugen Popescu” din Târgoviște.

Marcel Ghergu: ”Lucrările sunt foarte înaintate”

„Nu aș vrea să pronunț o dată exactă, dar cât de curând aștept și eu să se finalizeze lucrările, să facem Certificatul de Securitate și anunțăm cu două săptămâni înainte. Părerea mea e că spre sfârșitul lunii toate lucrurile vor fi OK. Acum nu știu să vă spun o dată. În orice caz, pot să vă spun că din sezonul ăsta cred că vom juca, unul sau două meciuri. Într-adevăr, lucrările sunt foarte înaintate. 

Noi știam la ce ne angrenam în fiecare sezon, jucătorii știau unde vin. Am încercat să oferim condiții de antrenament cât se poate de bune, condiții de joc bune. Eu cred că n-am exagerat, bugetul a fost limitat. Cred că ne-am respectat unii pe alții în această perioadă, și noi ca administrație de club, și ei ca și jucători”, a spus Marcel Ghergu, în exclusivitate pentru Sport.ro.

Renovarea stadionului din Târgoviște a început în 2019 și a costat primăria aproximativ 15 milioane de euro. Arena beneficiază de puțin peste 8.000 de locuri la cele două tribune și nu va avea peluze.

  • De asemenea, stadionul ”Eugen Popescu” are și 434 de locuri de parcare, dar și pistă de atletism.

Până la inaugurarea noului stadion din Târgoviște, Chindia trebuie să scape de retrogradare. Este pe locul 14, care asigură prezența la baraj, cu 16 puncte, la două puncte în fața primului loc direct retrogradabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata