CONFERINTA DE PRESA A PRESEDINTELUI ROMANIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS

 In cadrul intalnirii cu jurnalistii la Palatul Cotroceni,  Presedintele Romaniei a facut referiri la inceputul anului scolar de la la 14 septembrie 2020  si la alegerile locale pentru primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni.

     S-a discutat despre principalele masuri intreprinse de ministrul Sanatatii, Nicolae Tataru si ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisiei, care au prezentat masurile concrete  anti COVID 19 luate in institutiile de invatamant, printre care portul mastilor la clasa, distantarea fizica si mentinerea, in comunitati, a igienei personale ale elevilor, cadrelor didactice si asociatiilor de parinti.

Se vor stabili culorile verde, galben si rosu in zonele de repartizare a tabletelor si lapturilor, pentru elevi, cadrele didactice si parinti, inclusiv conditii de igiena personala.

Presedintele a mentionat concret masurile de mentinere a calitatii procesului instructiv si educativ in fiecare nivel  de invatamant, cu realizarile cadrelor didactice si elevilor in sistemul educational.

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata