CONFERINTA MISCARII UNITATII REVOLUTIONARILOR LIBERI – DECEMBRIE 1989

Astazi a avut loc la Bucuresti Conferinta  Miscarii Unitatii Revolutionarilor Liberi-Decembrie 1989.Au participat d-na. ministru secretar de stat Irina LEULESCU, presedintele Nicolae COSTACHE,  presedintele de onoare Viorel LUCA,  prim-vicepresedintele national Ioan CALAFETEANU, alti conducatori ai Miscarii Unitatii Revolutionarilor Liberi-Decembrie 1989, precum si numerosi membrii din toata tara.

A.L.D. Dambovita 1989 a fost reprezentata de o delegatie condusa de Ioan CALAFETEANU, presedinte, care ne-a declarat urmatoarele: ,,Conferinta  Miscarii Unitatii Revolutionarilor Liberi-Decembrie 1989, care s-a tinut astazi la Bucuresti a fost un real succes!
Asa cum v-am obisnuit, adica altfel decat celelelate mari uniuni, federatii si blocuri ale revolutionarilor din tara ,vom fi transparenti si va vom relata in amanunt, cum au decurs lucrarile intrunirii de azi a Miscarii Unitatii Revolutionarilor Liberi-Decembrie 1989.
Rareori mi-a fost dat sa constat existenta unei organizari ireprosabile. Luari de cuvant bine moderate, atmosfera calda, prietenoasa si camarazi deschisi la suflet pentru a lupta pentru binele tuturor revolutionarilor. Si, in plus, n-o sa va vina sa credeti, pe tot parcursul desfasurarii evenimentului n-a iesit niciun scandal si n-au fost indivizi turbulenti. Niciunul dintre participanti nu a batut campii in luarile lor de cuvant, au vorbit la obiect, cu calmitate si echilibru. Nu a fost greu sa tragem concluzia, ca cea mai mare dorinta a conducerii Miscarii Unitatii Revolutionarilor Liberi-Decembrie 1989″.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata