Cum să ,,îmbătrânești mai încet”. Ce face Cindy Crawford pentru a arăta bine la 52 de ani

Cindy Crawford are în spate o carieră impresionată în modelling și rezultatele grijii pe care a avut-o de corpul și fața ei se văd chair și acum, la 52 de ani.

La 52 de ani, Cindy e mama a doi copii care au ales, la rândul lor, o carieră în modelling: fiica sa Kaye Gerber are deja numeroase contracte cu diverse case de modă foarte cunoscute.

La fel stau lucrurile și în cazul fiului ei, Presley Walker, care a defilat deja ca model pe numeroase podiumuri din întreaga lume.

Cindy pare să le fi transmis copiilor ei nu numai frumusețea, ci și sfaturi prețioase despre ,,cum să îmbătrânească mai ușor”, cum spunea ea însăși într-un interviu acordat ediției americane a revistei Glamour.

Din feririce, Cindy a făcut publice aceste sfaturi pe care a spus că le-a urmat cu religiozitate toată viața.

Astfel, fostul supermodel a spus că secretul stă în rutina de skincare. Ea a dezvăluit că a învățat toate aceste mici secrete de la medicul ei, un expert în anti-aging pe nume Jean-Luis Sebagh.  „De la el am învățat că este foarte important ca ziua să îți protejezi pielea, în timp ce seara trebuie să o repari. Am învățat că trebuie să consideri că e un soi de antrenament. Dacă te antrenezi doar o dată, nu vei vedea nicio mare diferență. Pe de altă parte, dacă te antrenezi regulat, vei observa și rezultatele, în cele din urmă. Asta e, pe scurt, povestea. Așa am  făcut din îngrijirea tenului o parte din rutina mea de beauty.”, a explicat ea.

Cindy a mai precizat că trebuie să ai grijă și ce fel de produse de skincare alegi. ,,Trebuie să investești serios în aceste produse pentru că toate ajung pe pielea ta. Sigur că poți cumpăra un rimel ieftin sau un ruj ieftin, dar trebuie să ții cont că ambele vor ajunge pe pielea ta și că, pe termen lung, acest lucru poate avea un efect nociv.”, a mai spus supermodelul.

,,Încerc să îmi curăț tenul în duș și ador serumurile. Eu folosesc unul în care ingredientul principal sunt celulele de stem din frunzele de pepene. Are și acid hialuronic, dar și peptide. Mai am grijă să folosesc și protecție solară zilnică, cred că e foarte important să nu ieși din casă fără să aplici înainte o cremă de calitate.”, a mai spus Cindy.

Supermodelul a adăguat că are grijă să se demachieze înainte să adoarmă și că preferatele ei sunt cremele cu retinol. ,,Fiecare femeie ar trebui să știe că retinolul e foarte important pentru regenerarea pielii, mai ales pe măsură ce înaintezi în vârstă. De menționat că, înainte să aplici aceste produse ar trebui neapărat să ai grijă să îți exfoliezi pielea.”, a conchis Crawford.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata