Dâmboviţa: Autorităţile au decis închiderea restaurantelor şi sălilor de jocuri de noroc din nouă localităţi, pe fondul creşterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a decis, marţi, închiderea temporară a restaurantelor, cafenelelor care funcţionează în spaţii interioare, dar şi a sălilor de jocuri de noroc din nouă localităţi din jude. Măsura a fost luată pe fondul creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus în acele zone. Măsura este valabilă începând de miercuri, pentru o săptămână.

„Membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricţionarea, în sensul interzicerii activităţilor cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum şi a activităţi operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localităţi: Brăneşti, Butimanu, Corneşti, Glodeni, Malu cu Flori, Niculeşti, Ocniţa, Tătărani şi Vulcana Pandele”, a transmis, marţi, Prefectura Dâmboviţa.
Măsura restrictivă în cele nouă localităţi este valabilă începând de miercuri, 9 septembrie, până în 15 septembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata