Dambovita: PSD anunta ca a castigat functiile de primar al Targovistei si de presedinte CJ

PSD ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele, functiile de primar al municipiului Targoviste si de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, edilul Targovistei, Cristian Stan, sustinand ca este una dintre cele mai mari victorii ale social-democratilor in Dambovita.

Cristian Stan a candidat pentru un nou mandat de primar al Targovistei si deputatul PSD Corneliu Stefan – pentru functia de presedinte al CJ Dambovita.

„Vreau sa le multumesc targovistenilor pentru increderea masiva pe care mi-au acordat-o, este un vot covarsitor. Cred ca este, poate, cel mai clar rezultat de la momentul in care se organizeaza alegeri democratice locale, la Targoviste. Este un moment important, lucrul acesta asigura, pe de o parte, o legitimitate foarte clara, pe ceea ce inseamna functia de primar, dar, in acelasi timp, si o stabilitate in consiliul local si, de asemenea, votul este foarte clar si pe ceea ce inseamna consiliul judetean si presedintele Consiliului Judetean Dambovita si cred ca inregistram una dintre cele mai mari victorii al PSD in judetul Dambovita”, a declarat, duminica seara, pentru AGERPRES, primarul Targovistei, Cristian Stan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata