Daniel Popa s-a redescoperit la Chindia Târgoviște: ”Este un jucător puternic, incomod. E greu să câștigi un duel aerian cu el”

Fostul atacant al lui Dinamo are trei reușite în acest sezon pentru Chindia în Superliga și una în Cupa României. În ultimul meci din campionat, câștigat cu FCU Craiova, Popa a bifat un assist la reușita lui Doru Popadiuc.

Sorin Paraschiv, directorul sportiv al Chindiei, a vorbit la superlativ despre atacantul pe care site-urile de specialitate îl evaluează la 600.000 de euro.

„Într-adevăr, din ce în ce mai puțini atacanți. Este o criză foarte mare, nu doar în România, cred că și în Europa. Daniel Popa, ce pot să spun? Are deja ștate vechi în Liga 1, este un jucător puternic, incomod, foarte greu câștigi un duel aerian cu el. 

Are un plasament bun, un șut foarte bun. Aici este foarte bine acomodat, este localnic și ne ajută foarte, foarte mult. A jucat la Dinamo, a fost câteva luni în Coreea. Aici a reușit să ajute această echipă cel mai mult. Pentru noi este un jucător important”, a spus Sorin Paraschiv, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

106 meciuri a strâns Popa în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile, reușind să marcheze de 17 ori și să ofere zece pase decisive.

Daniel Popa are un singur meci la naționala U21 a României, cu Danemarca (1-3), în 2016. Atunci a fost introdus de selecționerul Cristi Dulca în ultimele 11 minute ale partidei, în locul lui Alexandru Tudorie.

La acel meci, din echipa României mai făceau parte și jucători precum Andrei Miron, Ionuț Nedelcearu, Claudiu Bumba, Alex Ioniță sau Alexandru Păun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata