DEGRINGOLADA IN FILIALA ORGANIZATIEI JUDETENE PSD DAMBOVITA, DUPA SITUAREA PE ULTIMUL LOC LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DE LA 26 MAI 2 019

Mai multi primari, viceprimari, consilieri judeteni si locali din Dambovita, in urma slabelor rezultate obtinute de Filiala Organizatiei Judetene PSD, la alegerile europarlamentare de la 26 mai 2 019, sunt hotarati sa-i solicite Rovanei Plumb sa renunte la conducerea acesteia, cu toate ca este originara din judet.

     Mentionam ca in toate localitatile urbane din judetul Dambovita, PSD s-a clasat pe ultimul loc, fiind depasit de votantii PNL si USR-PLUS.

Lideri cu experienta in politica locala damboviteana din PSD se pronunta ca exista toate premizele, ca si alegerile prezidentiale din decembrie 2 019, si cele parlamentare sa fie pierdute de o conducere cu lacune in activitatea politica si fara orientare.

Pe surse, am aflat ca se strang semnaturi pentru organizarea unei conferinte extraordinare a Filialei Judetene PSD Dambovita, care are printre obiective analiza activitatii politice a conducerii filialei partidului si inlocuirea cu o alta, opinia fiind ca europarlamentara Rovana Plumb, nu este cea mai potrivita nici pentru conducerea Filialei PSD de la Bruxelles.

                                                                                                    D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>