DEZVOLTARE ECONOMICA, ADMINISTRATIE, SI ASUMARE POLITICA IN LIBERALISM

     Autoritatea judeteana a Oficiului Fortelor de Munca a Judetului Dambovita realizeaza o activitate de administratie si asumare politica liberala in profesii de profil diversificat pentru 339 persoane, dintre care peste 19 de specializare superoara inclusiv de folosire a fortei de munca de dezvoltare economica si asumare politica.

     Ne referim si la alegerile locale ale  presedintilor organzatiei PNL Targoviste, candidat desemnat Aurelian Cotinescu, organizatiei PNL Dambovita, Virgil Guran, seful Departamentului Cabinetului prim ministrulul Guvernarii Liberale, Ludovic Orban, pentru Ordine si Siguranta Publica, la Primaria Municipiului Targoviste si a Consiliului Local Municipal.

De asemenea, mentionam candidatul desemnat, presedinte Consiliul Judetean Dambovita, prof. Sorin , inspector general, la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

Ispectoratul Teritorial de Munca Dambovita este o institutie publica subordonata Inspeciei Muncii, inspector sef fiind Marius Oprea, purtator de cuvant ,inspector Letitia Nistor.

Institutia se incadreaza in Legislatia Muncii si securitatea si sanatatea in munca, precum si Evidenta din Revisal, respectiv analiza la timp conform HG nr. 500 /2011, a contractelor colective individuale de munca.

Ministerul Muncii analizeaza institutia ITM si in inspectia ca institutie publica, inclusiv prin inspectorii de specialitate si declaratiile cetatenilor si angajatorilor .

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata