DIN 12 LICEE TEHNOLOGICE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, BAC-UL L-AU LUAT DOAR 65 DE ELEVI

Examen de bacalaureat, cu probleme mari în Dâmbovița.

 

Din sutele de elevi care au terminat 12 clase în liceele tehnologice din județ, doar 65 dintre ei au reușit să promoveze examenul. Situația cea mai fericită, dacă se poate spune așa, s-a înregistrat la Liceul Tehnologic  “Goga Ionescu” din Titu (foto), unitatea cu specific tehnologic cu cei mai mulți elevi care au promovat, 13. Alți doi au fost aproape cu media generală 5,86.

Câte 12 elevi au promovat din promoțiile liceelor tehnologice din Găești, “Nicolae Ciorănescu” Târgoviște și “Constantin Brâncoveanu” Târgoviște. La Moreni au reușit doar 6 elevi, la Băleni 4, iar la “Liceul Auto” din Târgoviște 2. Câte un singur elev a obținut medie generală 6 la Pucioasa, Tărtășești și “Spiru Haret” Târgoviște, în timp ce la Liceul Tehnologic din Voinești, nici un copil nu a promovat, cea mai mare medie fiind 5,33.

Per total, în județ, procentul de promovabilitate a scăzut cu 5,57% faţă de anul trecut, de la 64,69%  la 59,12%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>