FEMEIE GĂSITĂ MOARTĂ, ÎNTR-O PĂDURE DIN DÂMBOVIŢA. “NU ŞTIA DECÂT MUNCĂ ŞI ACASĂ”

Descoperire șocantă, miercuri după-amiază, într-o localitate din Dâmbovița.

O femeie de 44 de ani, dispărută de acasă de trei zile, a fost găsită fără suflare, în pădurea de la marginea localității.

Apropiații ei povestesc că suferea de depresie și era tot mai tăcută în ultima vreme. Polițiștii trebuie să stabilească acum împrejurările decesului.

Femeia era căsătorită de 20 de ani și avea un fiu care a împlinit chiar marți, 19 ani. Locuia în aceeași gospodărie împreună cu soțul și socrii ei. Duminică a plecat spre magazinul din Titu-Târg și nu s-a mai întors. Apropiații au intrat la bănuieli, căci în ultima vreme femeia părea tot mai abătută.

Vecin„Era mai tristă așa, ținea în ea, supărată. Ea nu știa decât muncă și acasă. Eu am văzut-o duminică dimineață. Mi-a dat bună ziua. Era supărată.”

Apoi n-a mai dat niciun semn și nici n-a răspuns la telefon. Familia a apelat la ajutoare și a căutat-o peste tot.

Zeci de oameni, rude, apropiați și cunoscuți au pornit pe urmele femeii dispărute. Au periat toată pădurea de la marginea localității, iar din nefericire, în cele din urmă au găsit-o fără viață.

Toți presupun că femeia s-a sinucis.

Soacra femeii decedate: „Nora mea a avut o depresie și înainte să facă treaba asta, a fost bolnavă, a făcut tratament și și-a revenit, iar acum nu știu de ce a făcut treaba asta, noi n-am știut.”

Socrul femeii decedate„Nu avea nicio neînțelegere, era bine. Supărări nu am auzit-o. Nu spunea nimic, tăcea.”

Reporter„A lăsat vreun bilet, ceva?”

Socrul femeii decedate„Nu.”

Vecină„Fată serioasă, mergea la muncă, avea serviciu.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata