FUNCTIILE PUBLICE DE CONSILIER JUDETEAN SI LOCAL LA PNL DAMBOVITA SE VOR OCUPA DUPA NOI CRITERII

O comisie recenta pentru informarea presei, formata din presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Virgil Guran; presedintele Organizatiei Municipale PNL Targoviste, Aurel Cotinnescu; Gabriel Plaiasu(secretar general) si Bogdan Marcu a informat ca pentru ocuparea functiilor publice de consilier judetean si consilier local in PNL Dambovita se vor aplica de la viitoarele alegeri noi criterii.

     ,,Vechimea conteaza doar la pensie…nu la partid”, a mentionat Virgil Guran, iar pentru viitoarele alegeri de consilieri judeteni si consilieri locali, fiecare sa-si reevalueze activitatea, deoarece noile criterii se refera se refera la munca la partid si la voturile pe care le aduc.

Presedintele Virgil Guran a precizat ca trebuie sa existe principii clare : ,,O sa promovam oamenii in functie de munca, dar asta dureaza. Din pacate, si nu numai la noi se intampla ci in general, unii au impresia ca trebuie sa fie acolo pe un loc de consilier, unde e bine, mai ia o indemnizatie, mai ridica o mana. Cat sunt eu aici se va termina cu treaba asta, dar nu poti sa faci asta intr-o zi, trebuie sa inceapa ciclul electoral, sa inceapa batalia.”

                                                                                                      M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>