Ilie Nastase si Ioana s-au casatorit in weekend! Ce conditii i-a impus fostului tenismen

Ilie Nastase si iubita sa, Ioana, s-au casatorit in weekend, desi in urma cu o luna partenera fostului tenismen era hotarata sa divorteze. 

Spre surprinderea tuturor, Ioana a publicat pe contul sau de socializare imagini imbracata cu ea in mireasa si a anuntat ca pe 6 iunie s-a casatorit cu Ilie Nastase, care ii era sot in acte inca de anul trecut, din aprilie.

Cei doi s-au cununat religios la Techirghiol, dupa ce Ilie Nastase a convins-o pe Ioana  sa-i mai dea o sansa. Aceasta a dezvaluit ca i-a pus fostului tenismen anumite conditii inainte de a accepta sa imbrace rochia de mireasa.

„Am renuntat la divort, dar i-am pus anumite conditii lui Ilie. Inainte sa fac acest pas a existat o conditie pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasa,” a explicat Ioana Năstase pentru Click!Ce spunea Ioana Nastase in urma cu o luna

In urma cu o luna, Ioana Nastase, era decisa sa divorteze din cauza neintelegerilor tot mai dese pe care le avea cu fostul tenismen. Aceasta le-a spus apropiatilor ca s-a saturat de violenta verbala la care era supusa de Ilie Nastase, iar la momentul respectiv o impacare era imposibila.”Eu am incercat sa il fac fericit, asa cum n-a mai fost. Dar asa a fost sa fie, toate au un rost in viata. As minti sa spun ca exista iubire, exista respect. Voi depune actele de divort cat mai curand, deja m-am interesat,” spunea Ioana in urma cu o luna.

Ilie Nastase, al cincilea mariaj

Inainte de mariajul cu Ioana, fostul mare jucator de tenis a mai fost casatorit cu Dominique Grazia din 1972 pana in 1980, Alexandra King, Amalia Nastase si Brigitte Sfat. Din aceste casatorii au rezultat cinci copii, 4 fete si un baiat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata