INAINTEA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE, DE DUMINICA, 26 MAI 2019, O NOUA IESIRE PUBLICA A PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN

     Presedintele PNL Dambovita, parlamentarul Virgil Guran, prim- vicepresedinte PNL la nivel national, a avut o noua iesire publica si in media nationala, inaintea alegerilor europarlamentare de duminica, 26 mai 2 019, in care pe langa analiza politica sintetica a starii societatii romanesti, a indemnat electoratul sa participle la vot, inclusiv sa si-l exprime la Referendumul national initiat de Presedintele Klaus Werner Iohannis.

Fiind in judet, in comuna Candesti, judetul Dambovita, cu primar PSD, cand a fost contactat telefonic de mass-media, presedintele PNL Dambovita a precizat ca oamenii, de la ,,firul ierbii”, respectiv de pe strada i-au afirmat ca au primit indicatii de la autoritatile locale, ca si in alte localitati, sa nu voteze Referendumul, pentru a nu fi cvorum, respectiv o boicotare anormala, deja anuntata de coalitia de guvernare PSD-ALDE, de la cel mai inalt nivel.

Printre altele, presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, a afirmat : ,,Noi dorim sa batem la alegeri PSD-ul, trebuie sa dam un semnal oamenilor ca trebuie schimbat ceva important in politica. De asemenea, a apreciat ca oamenii vor iesi la vot, iar la un procent de participare de 30% va exista cvorum.

A mentionat din nou si domeniile esentiale din societate in care o noua guvernare trebuie sa actioneze, ramase mult in urma fata de aproape toate statele din Uniunea Europeana in prezent.

De aceea Romania trebuie sa fie o prezenta activa in institutiile Uniunii Europene : Consiliul European (sefii statelor si guvernelor membre), Consiliul Uniunii Europene (ministrii afacerilor externe, si alti ministri care adopta legi), Comisiia Europeana (propune si realizeaza legile, si vegheaza la respectarea acestora), Parlamentul European, alesi de cetatenii statelor membre pe o perioada de 5 ani.

                                                                                       Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata