Inca o PROBLEMA pentru FCSB?! Vestea pe care Becali nu ar vrea sa o auda!

FCSB are probleme serioase de lot de la restartul campionatului.

Cad jucatorii pe capete la FCSB de la restartul campionatului. Primii jucatori lezionati au fost Iulian Cristea, Aristidis Soiledis, Ionut Pantiru si Valentin Cretu, care s-au accidentat la antrenamentele dinaintea reluarii campionatului. Cretu s-a refacut ulterior, iar acum este disponibil.

Insa, la lista s-au adaugat inca 4 nume dupa derby-ul cu CFR Cluj. Dragos Nedelcu si Lucian Filip s-au accidentat grav in timpul partidei si vor fi indisponibili pana la finalul anului. Ultimii pe lista au fost Florinel Coman si Razvan Oaida, care au acuzat dureri la antrenamente si nu au fost in lot pentru meciul cu Gaz Metan, insa ar putea reveni cu Dinamo.

Acum, FCSB ar avea inca un jucator accidentat, dupa ce Dennis Man a acuzat probleme medicale dupa meciul cu Gaz Metan. Jucatorul a fost schimbat in minutul 58, iar Ilie Dumitrescu a marturisit ca Man a resimtit dureri la spate in timpul jocului.

„Dennis Man a acuzat anumite probleme la spate, am informatia asta. Probabil ca a fost menajat, aceasta a fost cauza schimbarii lui”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. \

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata