Informații de ultim moment! Draga Olteanu Matei, transportată în stare gravă la spital. Ce s-a întâmplat

Încă un artist are mari probleme de sănătate, de această dată este vorba despre actrița Draga Olteanu Matei. Iubita artistă a fost internată la spitalul din Piatra-Neamț, acolo unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, starea ei nefiind deloc bună.

Deși diagnosticul nu este încă stabilit, se pare că medicii cred că ar putea fi vorba despre o pancreatită, deși surse medicale au declarat pentru tvmneamt că lucrurile nu au fost chiar așa de grave. Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel puțin două zile, starea să fiind în curs de ameliorare, potrivit dcnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, ne-a confirmat faptul că actriţa este internată şi astăzi, joi, fără a ne oferi amănunte despre diagnostic.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș. Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata