INFRASTRUCTURA SI LEGISLATIE IN VIZIUNEA PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN

INFRASTRUCTURA SI LEGISLATIE IN VIZIUNEA PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN
Infrastructura fiind indisolubil legata de legislatie si in Judetul Dambovita, una dintre preocuparile de baza in activitatea polivalenta a presedintelui PNL Dambovita, Virgil Guran, care coordoneaza dezvoltarea economica este realizarea acesteia pe arterele rutiere principale.
Printre proiectele avute in prim plan sunt DN7, DN71 si DN72, care traverseaza suprafata judetului, preocuparea esentiala referindu-se la organizarea licitatiilor si unde este cazul a contestatiilor.
Acesta precizeaza, pentru factorii politici, reluarea lucrarilor la reteaua rutiera, care au avut intarzieri mai mult decat semnificative:
,,Cand am venit in Dambovita, drumurile nationale care erau in proiect de vreo 12 ani erau la pamant, referitor la stadiul autostrazilor. Cu alte cuvinte nu se facea nimic, se batea pasul pe loc.
Eu am atras atentia celor de la CNAIR, chiar daca unii sunt numiti dupa ce am venit noi, le voi cere demisia foarte clar si oficial daca nu se tin de ceea ce au discutat cu mine (…)
Incercam sa schimbam prin ordonanta si anumite legi care impienteaza desfasurarea licitatiilor si inceperea lucrarilor. Pentru DN71 speram sa se adjudece proiectarea si executia pe 4 benzi Baldana-Targoviste si modernizarea pana la Sinaia, si sper sa fie adjudecata pana in noiembrie.”
De asemenea, presedintele PNL Dambovita se refera si la drumul expres DN72 Ploiesti-Gaesti, la care a avut loc licitatia si s-a adjudecat cu 2 firme si se va semna studiul pentru fezabilitate si contestatii.
Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata