LA INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI DAMBOVITA, FOSTUL INSPECTOR SEF A FOST INLOCUIT OFICIAL

Comisar de politie sef, Danil Zepisi, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita, care s-a aflat si in concediu medical de aproape 1 an, a fost inlocuit din functia de inspector sef al institutiei, de ministrul M.A.I., Carmen Dan, cu comisar sef, Sorin Paun.

     Dar, in acelasi timp, caz fara precedent la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita, comisar sef Danil Zepisi, nu va mai avea acces la documentele clasificate.

Si Directia Generala de Protectie Interna va face unele verificari si propuneri in acest caz.

Din sursele noastre, mentionam ca aceste masuri au fost luate de Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, si va fi pus la dispozitia Ministerului Afacerilor Interne ( M.A.I.).

Una dintre variantele posibile este aceea de fi reincadrat conform pregatirii in functia de comisar sef, repetam, fara acces la documente clasificate, si evident cu salariul micsorat corespunzator noilor responsabilitati.

                                                                                              D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>