LANT DE ACCIDENTE RUTIERE IN JUDETUL DAMBOVITA IN ULTIMELE ZILE DE LA SFARSITUL ACESTEI SAPTAMANI OCTOMBRIE 2 019

       Unul dintre accidente a fost din  pacate mortal,  savarsit deun  conducator  auto,  barbat in varsta de 45  de ani,  din Voluntari, pecare politisti  din cadrul  Politiei Orasului Gaesti, il cauta cu  sprijin al Serviciului  Rutier Dambovita pentru a fi predat  organelor autorizate penale.

         Un alt accident a  avut  loc  in  localitatea  Ionesti, cu  doua victim  ranite si  internate  in spital.

Inca un accident a  fost peDN72, in comuna  Razvad, comis  de un  conducator  auto,  barbat, care  nu a  respectat regulile  de  viteza  si  s-a rasturnat  in  afara  spatiului  carosabil, acesta neavand nici permis  de conducere auto  si  fiind  si  sub  influenta bauturilor alcoolice,testul etilotest stabilind  o concentratie de 0,40 mg/l.

Un alt  accident rutier  a  fost produs  de  soferita  tanara,  care in satul  Badulesti, comuna Crangurile  a accidentat un  barbat de 87 de  ani  care trecea  nerugalamentar  strada.

Cluzionam ca in aceasta  perioada  de timp,  agentii  Seviciului Politiei Rutiere Dambovita au aplicat 322 sanctiuni contraventionale (!?), in valoare  de88 550 lei, si a retinut 15 permise  de conducere auto.onc

                                                                                                        D.S.F

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata